Дієта ківі і йогурту
Ківі має високу поживну цінність. У середні плодах міститься: калій - 237 мг, каротиноїдів - 133 мкг. вітамін С -70 мг,. кальцію - 26 мг,. Магній - 13 мг. Ківі є хорошим джерелом клітковини .
Дієти , що містять багато харчових волокон може знизити високий рівень холестерину в крові, який, в свою чергу, знижує ризик серцево-судинних захворювань та інсульту . Маленькі чорні насіння ківі, у поєднанні з ефективною дозою нерозчинні волокна в ньому передається безпосередньо через шлунково-кишковий тракт і стимулювати перистальтику, який є важливим елементом для досягнення хороших результатів у раціоні. Ківі також багата розчинною клітковиною, яка заповнює шлунок для травлення і зміцнення почуття ситості.
Наш організм постійно потребує здорової та збалансованої рівень корисних бактерій в шлунково-кишковому тракті і найбільш йогурти виготовляються з активним інгредієнтом, ці бактерії. Слово, яке часто асоціюється з молоком "пробіотик" буквально означає "для життя", і посилається на позитивний ефект, що живі організми взяли в досить нею. Найбільш відмітною особливістю їх дії, які регулюють правильний баланс мікрофлори в кишечнику і допомагають кишечника. Вчені провели дослідження серед 68 добровольців, які їли дві чашки йогурту з "активних інгредієнтів" в день протягом трьох місяців, і виявив, що це призвело до виробництва високого рівня інтерферону в організмі людини, що особливо важливо для імунітету білка. Зазвичай дотримуватися дієти, наш організм видаляється і послабити сили опору, так що споживання йогурту може усунути цей ризик.
Поєднання ківі і йогурту у вашому раціоні, забезпечуючи вашу продукцію тілом, як підвищення його швидкому виведенню токсинів за рахунок збільшення рухливості і споживають інгредієнтів, які доповнюють їх різний зміст, щоб не упустити важливі вітаміни і під mikrolementi дієти.
Бажано, щоб ківі і йогурту можна проковтнути як освіжаючий харчування сніданок принаймні два місяці. Крім того, не обтяжливою шлунка з важкими і висококалорійні продукти доставити йому необхідні інгредієнти, які краще піклуватися для правильного травлення і перистальтику, і поступово слабшають.
Легкий рецепт: один великий ківі скоротити в миску з 250 г нежирного йогурту. Можна додати мед для смаку і подвоїти кількість продуктів, зберігаючи ті ж пропорції: 1 kivi/250 місто йогурт.
Енергетична цінність цього закускою: 210 калорій, 3 мг. натрію , харчові волокна - 3 г, жирів - 3,8 г, вуглеводи - 30 г, білків - 14 г
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю