Здорова риба в рисі
Здорова риба в рисі
08/11/2018 команда здоров'я та краси Морської , первинний 0
19
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Смачний і здоровий кулінарний рецепт для риби у Львові.
Ми представляємо м'який кулінарний французький рецепт для риби у Львові, який готують на деякий час з півгодини.
Необхідні продукти для 4 порцій :
4 філе збиті риби
2 голови цибуля цибуля
125 мл кунжуту Tahan
2 с. л. оливкова олія
2 с. л. лимонний сік
1 посилання магноний
½ Ч. л. гострий перець
½ Ч. л. сіль
1 повний розмарин для прикраси
зеитин для поширення сковороди
Спосіб приготування :
Цибуля натирається на пікети і згорнутий до золота у вогні з жчитчиной. Рибу поміщають в зіпсовану каструлю, сіль і начиняють скибочкою гострого перцю.
Кунжут Тахан змішується з лимонним соком і добре перемішується. Я блищав рибне філе і налив часник на насіння.
Сало запікають протягом 20 хвилин кип'ятіння при 220 градусах в духовці. Подається, посипається мерехтливим мануаном і прикрашена розмарином.
Філе риби можна покласти у листовий салат.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю