Повний жир молочних продуктів зустрічаються з діабетом
Розрив полножирных молочних продуктів знижує ризик розвитку діабету на 30%.
Британські вчені створили хор, який споживав повністю жирні молочні продукти, такі як сир, сир, масло, сметана і кисла цвіль, частіше розвивають діабет типу 2.
Учні з Кембріджського університету відправили метааналіз з 16 досліджень, захопили 63 682 душі з Європи, Північної Америки, Австралії та Азії за продовження на 20 років. В початку будь-якого з досліджень учасники не страждали від діабету типу 2, і близько 15 100 з них розвинули хвороба.Учасники перевіряються на біомаркери молочних жирів, вказуючи, коли людина споживає молочні продукти.
У кожному з досліджень вчені проаналізували взаємозв'язок між биомаркерами для молочних лихоманок і ризиком розвитку діабету типу 2. Вони виявили, що хор, який знаходився в середині 20% учасників з найбільшою концентрацією таких біомаркерів, з небезпекою діабет 2 типу, на 30% нижче, від хору 20% від усього, споживаючи найменш молочні продукти. Цей фактор не залежить від інших потенційних факторів ризику, включаючи вік, стать, етнічну приналежність, соціально-економічний статус, фізичну активність і затемнення.
Дослідник не встановив точно, які молочні продукти з найбільш профілактичним ефектом діабету.
Результати аналізу були опубліковані в спеціалізованому виданні PLOS Medicine 10 жовтня 2018 року, а також у резюме на веб-сайті в Кембриджському університеті.
Ми підкреслюємо, що керівні принципи охорони здоров'я органів охорони здоров'я SAA 2015-2020 рекомендують не більше трьох порцій молока і молочних продуктів в день і радять вибирати знежирені або знежирені, наприклад, на основі виробництва, в той час як насичені жири в повністю автоматизованих молочних продуктах збільшуються рівень поганого холестерину, який є основною причиною серцевих захворювань. Але велика кількість поживних речовин в молочних продуктах, включаючи кальцій , калій , магній , вітаміни K1 і K2 , а також пробіотики в кислому молоці , можуть сприяти здоровому харчуванню.
Болгарське міністерство охорони здоров'я рекомендує болгарам в 2015 році. для того, щоб віддати перевагу легкі і молочні продукти з низьким вмістом жирів і солі, оскільки це називається твердістю, повністю знежирене молоко та молочні продукти зі значним джерелом насичених жирних кислот, чия висока ступінь прийняття призводить до підвищення рівня поганого холестерину, зі свого боку збільшує ризик розвитку атеросклерозу.
Деякі ранні випробування були встановлені, коли отруєння молочних продуктів, особливо сиру, сиру і кисла борошниста роса, пов'язано з більш низькою частотою діабету типу 2, але результати не показали причинно-наслідкового зв'язку.
Наші результати надають найбільш повні глобальні дані досі для біомаркерів для лихоманки молока та їх низького ризику діабету типу 2 , сказав провідний автор д-р Д. Fumiaki Imura відділу епідеміології в Інституті медичних досліджень у Кембриджському університеті.
Ми чітко знаємо, що наша робота з биомаркерами має обмеження і вимагає більш ретельного вивчення основних механізмів, але найкращі наявні дані про молочних жирах не показують більш високий ризик розвитку діабету 2 типу , пояснює він.
Для досліджень плодоношення команда буде вивчати різні типи молочних продуктів, споживаних з різних груп населення, щоб визначити, чи грають їх виробничі методи.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю