Вівсянка - поганий холестерин
Вівсянка - поганий холестерин
15/10/2017 команда здоров'я та краси Серце і кров , Живити 0
82
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Вівсянка - це чудовий настрій поганого холестерину.
Серцеве захворювання може бути припинено більш ефективно за допомогою належного травлення, в тому числі вівсяної муки, оскільки, приймаючи статини, порушують роботу британських експертів.
Вівсянка в популярній закуски є ключем до зниження поганого холестерину і зниження ризику серцевих захворювань, кажуть дослідники з Лондонського університету Univision.
Овочеві горіхи містять розчинні волокна, відомі як бета-глюкоза, корисний ефект для зниження рівня холестерину встановлюється в черзі дослідження.
Хотестерин, хоча і важливий для нормального функціонування організму, може бути перетворений в проблему, якщо поле у крові високий, згадують експерти.
Коли бета-глюкани з вівса потрапляють в черв'як, утворюється гель, гель, що обмежує поглинання холестерину. Автори цього дослідження встановили, що споживання 3 р бета-глюкози в день, кількість, яку можна отримати з 70 грам вівса, є достатнім для зниження рівня поганого холестерину.
Як і статини, є статини, але їх прийом часто асоціюється з неприємними побічними ефектами. З цієї причини, краще зжерти високу вівсянку , доктор Джордж Гримбел, з дослідницької групи, цитованої БТА.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю