Інгредієнти, які зміцнюють імунну систему восени
Холодний сезон - це сезон грипу та єнота, тому не завадило б зміцнити імунну систему, щоб допомогти їй справитися з вірусами, що її атакують.
Вам не потрібно приймати харчові добавки або вітаміни для зміцнення вашої імунної системи . Існує цілий ряд інгредієнтів і продуктів, які благотворно впливають на імунну систему, і ви легко можете додати їх в свій раціон.
Інгредієнти, які зміцнюють імунну систему
Часник - відомий як цінової союзник у боротьбі з кишечником, часник також можна використовувати для запобігання хвороб, оскільки він містить речовини, такі як вітамін С і цинк, які підтримують імунну систему.
Листя оливи - вони борються з бактеріями і вірусами і допомагають організму захистити себе від застуди і грипу. Недавні дослідження показали, що листя оливи можуть стимулювати імунну відповідь, а також зменшити запалення в організмі.
Червоний перець - подрібнений червоний перець містить капсаїцин, який нагріває організм і очищає пазухи. Це означає, що червоний перець допоможе організму впоратися з основними проблемами холодного сезону: застудою та закладеністю носа.
Пробіотики - введіть пробіотичні харчування, особливо восени. Пробіотичні продукти, такі як кефір і солоні огірки, не тільки корисні для здоров'я кишечника, а також зміцнюють імунну систему.
Грибы - Грибы, богатые витамином D, помогают организму защитить себя от инфекций, поэтому его следует включать в свой рацион, особенно при установке в холодное время года.
Овощи с зелеными листьями - например, капуста капуста имеет высокое содержание витамина С. Если с витамином С вы предлагаете организм и цинк (который вы найдете в большом количестве курицы или курицы), то у простуды не будет шансов установить.
Зеленый чай Употребление зеленого чая не только уменьшает стресс и вызывает расслабление, но и укрепляет иммунную систему, помогая вам сохранять отдаленные сезонные чувства.
Цитрусові - вітамін С, який багатий цитрусовими, не тільки зміцнює імунну систему, але і збільшує вироблення білих клітин, які відіграють важливу роль у боротьбі з інфекціями. Найпопулярніші цитрусові - це грейпфрут, апельсини, лимони і клементини. Оскільки організм не здатний виробляти і зберігати вітамін С, добре постійно давати продукти, що містять цей вітамін.
Брокколі - багата вітамінами і мінералами, а також антиоксидантами і клітковиною, брокколі також допомагає імунній системі, особливо у важкі часи, такі як перехід від теплого до холодного сезону.
Куркума - спеція, характерна для індійської кухні, куркума володіє протизапальними властивостями, допомагаючи організму плавно проходитимуть в холодну пору року.
Шпинат - шпинат не є союзником імунної системи тільки тому, що він багатий вітаміном С, а також тому, що в ньому міститься велика кількість антиоксидантів, які допомагають організму боротися з вірусами. Щоб повною мірою скористатися його властивостями, споживайте менше приготованого шпинату.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю